Ki lehet Ludmilla Ersatz? ❓🤷‍♀️ – 4. évad, 2. rézs | LEGO City Kalandok

Nézz meg még több epizódot 👉 https://www.youtube.com/playlist?list=PLRNbTEZ7dhL0iwQZpB9NP9oYziTHNbFIY

Egy régi balsikerű videó miatt Daisy Kaboom Lewist kinevetik, míg Maddy saját kínos ballépését fedezve segít neki egy hasonmást teremteni, Ludmilla Ersatz-ot, aki a videón látható hibát kenik. Daisy nehezen birkózik meg a kettős személyazonossággal, míg nem kénytelen színt vallani. Együtt kell tudnia élni hibáival, ahogy a városlakóknak is.

LEGO CITY Adventures Évad 4
Miután azt a feladatot kapják, hogy kiderítsék, melyik család alapította várost, Billy és Maddy újabb városi kalandokban találják magukat, régi barátok és új arcok társaságában. De végül nem csak megismerik, de többször meg is mentik szeretett városuk!

LEGO CITY Adventures
A “Lego City kalandok” egy teljesen új karakterekvezérelt sorozat, ami vicces, okos és kalandos történeteket mutat be, amelyeken keresztül megismerhetjük az egyedülálló szereplők egyre bővülő körének az álmait, reményeit, és félreértéseit. A humor, a viccelődés és a felpedzsítő akciójelentekek teszik a Lego City kalandokat egy olyan sorozattá, ahol a szórakoztató városi történetek végtelenségének csak a képzelet szabhat határt.

#legocity #legoepisodes #legocityadventures